Ortak Alan Mekan Tasarımı ve Planlama Kulübü

Mekan, geniş çerçeveyle insanı çevreden belirli bir ölçüde ayıran ve içinde eylemlerini sürdürmesine elverişli olan boşluk olarak tanımlanabilir. Mekan bir şekilde yaşamın kendisini fiziksel olarak manifesto etmesidir. Bu fiziksel hale geliş multidisipliner bir çalışmanın sonucudur. Bu doğrultuda mekan tasarımı bilincine sahip Mimarlık ve Tasarım Fakültesinin Mimarlık, İç Mimarlık ve Endüstriyel Tasarım Bölümleri öğrencileri ile, Mühendislik, Havacılık ve Uzay Bilimleri, Fen, Spor Bilimleri Fakültesinin de mekânsal planlama ve tasarım konularıyla ilişkili alanlarda çalışan biyoloji, çevre mühendisliği, inşaat mühendisliği, rekreasyon yönetimi, havacılık yönetimi ve daha pek çok bölümünün ve mekansal planlama ve tasarıma ilgisi olan Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrencilerinin ortak bir alanda çalışma yapacağı disiplinler arası bir yapı oluşturmak amacıyla kurulmaktadır. Kulübümüz, Ortak Alan Mekan Tasarımı ve Planlama Kulübü, düzenlediğimiz seminerler, toplantılar, çalıştaylar ve etkinlikler ile farklı bölümlerdeki öğrencilere interdisipliner çalışma olanağı tanırken, sektörde bu bilince sahip insanlar ile bilgi alışverişinde bulunmalarını amaçlamaktadır.

Kulüp Başkanı: Doğukan ALKAN (Mimarlık Bölümü)

Kulüp Danışmanı: Araş.Gör. Serkan Can HATİPOĞLU

İletişim: