DEPREM BÖLGESİNDEKİ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN DUYURU

Değerli Öğrencilerimiz;

Ülkemizde, 10 ilimiz ve ilçelerinde gerçekleşen deprem felaketinde vefat edenlere Allah'tan rahmet, aile ve yakınlarına baş sağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu felaketten etkilenmiş tüm öğrencilerimize, mezunlarımıza, ailelerine ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Depremden etkilenen bölgelerdeki öğrencilerimize eğitim süreçleri ile ilgili işlemlerde, yapılacak düzenlemelerle gerekli kolaylıklar sağlanacak olup, web sitemizden ve sosyal medya adreslerimizden ilgili hususlar ayrıca duyurulacaktır.

Bu süreçte yaşayacağınız her türlü problem ve acil ihtiyaçlarınız için, AFAD ve Eskişehir Valiliği ile koordineli bir şekilde sizlere ulaşabilmemiz adına, aşağıda paylaştığımız telefon numaraları ve e-posta adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Telefon          0 222 213 70 12

E-posta        gensek@eskisehir.edu.tr