Yemek Hizmetleri

Eskişehir Teknik Üniversitesi, öğrenci ve personeline yemek hizmetini İki Eylül Kampüsü Ana Yemekhanesi mutfaklarında üretilen yemeklerle hizmet sunmaktadır. Hafta içi her sabah, ana yemekhane mutfaklarında hazırlanan yemekler, taşıma araçlarıyla Porsuk ve Ulaştırma MYO’ları ile Fen Fakültesi'ne, Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsüne ulaştırılmaktadır. Porsuk ve Ulaştırma MYO’larında günlük 200, Fen Fakültesinde ise 400 öğrenci ve personel yemek hizmetinden faydalanmaktadır. Günlük olarak ortalama 3.000 kişiye yemek servisi yapılmaktadır.

Yemekler, yerinde üretim sistemiyle her gün dört çeşit olarak sunulmakta ve her öğün için vejetaryen menüler de hazırlanmaktadır. Öğrenci ve personelin dengeli beslenmesini sağlamak amacıyla menüler titizlikle planlanmakta ve her hafta düzenli olarak sunulmaktadır. Öğrenci ve personelin talepleri doğrultusunda menü çeşitliliği sürekli olarak gözden geçirilmekte ve yemeklerin içerikleri, besin piramidine uygun şekilde düzenlenmektedir. Ayrıca, günlük alınması gereken kalori miktarları da dikkate alınarak menüler oluşturulmaktadır.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Yemekhanesi, taze ve kaliteli yemekler sunarak öğrenci ve personel memnuniyetini artırmayı hedeflemektedir.