Spor Bilimleri Fakültesi Spor Tesisi

4110 metrekare kapalı alana sahip olan spor tesisi içerisinde 11 farklı kapalı spor salonu bulunmaktadır. Bu salonlar; çok amaçlı spor salonu (basketbol, hentbol, voleybol), artistik cimnastik salonu, ritmik cimnastik salonu, badminton salonu, masa tenisi salonu, halk oyunları salonu, bilardo salonu, masaj salonu, fitness-kondisyon salonu ve squash salonundan oluşmaktadır.

Bu salonların yanı sıra IAAF standartlarına uygun atletizm pisti, 12527 kişi oturma kapasitesine sahip futbol stadyumu ve 5025 kişi oturma kapasitesine sahip kapalı spor salonu bulunmaktadır.

Kapalı Atletizm Salonu

1360 m2 alana kurulu olan ve tartan zemin ile kaplı salonda, uzun atlama havuzu, olimpik sırıkla yüksek atlama minderi, sırıkla yüksek atlama sehpası, yüksek atlama sehpası, engel, çıkış takozları ve atletizm pisti bulunmaktadır.

Çok Amaçlı Spor Salonu

907 m2 alana sahip sentetik zemin ile kaplı olan salonda, basketbol, hentbol, voleybol ve tenis gibi branşlara yönelik ders ve sportif faaliyetler gerçekleştirilmektedir.

Artistik Jimnastik Salonu

417 m2’lik Parke zemin kaplı salonda, yer minderi, halka, paralel, barfiks, asimetrik paralel, kulplu beygir, atlama beygiri, denge, trambolin, müzik seti yerleştirilmiştir.

Halk Oyunları Salonu

211 m2 lik Zemini parke ve duvarları ayna kaplı salonda müzik seti, Step tahtaları ve aerobik jimnastik malzemeleri bulunmaktadır.

Ritmik Cimnastik Salonu

357 m2’lik Parke zemin kaplı salonda duvarlar ayna ile kaplıdır ve içerisinde müzik sistemi bulunmaktadır.

Squash Salonu

76 m2 Parke zemin kaplı salonda klima mevcuttur.

Badminton Salonu

294 m2 Sentetik zemin ile kaplı salonda 2 adet oyun alanı, 4 adet badminton direği bulunmaktadır.

Masa Tenisi Salonu

Sentetik zemin ile kaplı olup 4 adet masa tenisi masası bulunmaktadır.

Fitness-Kondisyon Salonu

203 m2 lik Sentetik zemin ile kaplı salonda, koşu bantları, kondisyon bisikletleri ve kondisyon aletleri ve televizyon bulunmaktadır.

Masaj Salonu

70 m2 lik Sentetik zemin ile kaplı salonda masaj masaları ve malzemeleri bulunmaktadır.

Bilardo Salonu

70 m2 lik Sentetik zemin kaplı salonda 4 adet bilardo masası ve malzemeleri bulunmaktadır.

Telefon: (222) 321-3550
Dahili: 6743