Üniversitemizde Youth Based Entrepreneurship Network of Unmanned Aerial Vehicle Industry and Technologies Projesi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi ve Sivil Havacılık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hikmet Karakoç yürütücülüğünde sürdürülen Youth Based Entrepreneurship Network of Unmanned Aerial Vehicle Industry and Technologies isimli Erasmus + projesinin değerlendirme toplantısı yapıldı. Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Faruk Atalayer Seminer Salonu’nda yapılan toplantıya Üniversitemiz adına Prof. Dr. Hikmet Karakoç, Dr. Ali H. Ercan, Öğr. Gör. Emre Özbek ve Araş. Gör. Murat Ayar, proje ortaklarından ise Budapeşte Teknoloji ve Ekonomi Üniversitesi'nin öğretim üyeleri Utku Kale ve Dávid Sziroczák katıldı.

Proje kapsamında gerekli görüşme ve toplantıları yapmak için Macaristan'dan Üniversitemizi ziyarete gelen akademisyenler, Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu’nu da ziyaret ederek proje kapsamı ve gelecekte uygulanması planlanan konular üzerine istişarede bulundular.