Üniversitemiz Ortaklığında Start Up Konsorsiyumu İmzalandı

Üniversitemizin ortaklığında yürütülen “Start Up” Erasmus+ Ulusal Hareketlilik Konsorsiyumu kapsamında, 28 Şubat 2022 Pazartesi günü Uşak Üniversitesi ev sahipliğinde açılış toplantısı ve protokol imza töreni yapıldı. 11 ortak üniversitenin katılımıyla  gerçekleşen törene Üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürsoy Arslan ve Uluslararası İlişkiler Birimi’nden Öğr. Gör. Gülsüm Karaman katıldı. Katılım protokolünü Üniversitemiz adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürsoy Arslan imzaladı. İmza törenini takiben proje uygulaması konusunda bir çalıştay düzenlendi. Satart Up konsorsiyum projesi sayesinde Üniversitemiz öğrenci ve personeli tarafından Avrupa yönünde çok sayıda hareketlilik faaliyetinin gerçekleştirilmesi sağlanacak.