Turkish Ground Services (TGS) Kalite Müdürü Mustafa USTA’dan Rektör Prof. Dr. Adnan ÖZCAN’a Ziyaret

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, ESTÜ bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Hasan Polatkan Havalimanındaki yer hizmetleri faaliyetlerini yürüten TGS (Turkish Ground Services) Yer Hizmetleri Kalite ve Yönetim Sistemleri Müdürü Sayın Mustafa USTA ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Rektörlük Ofisinde 17 Mart Cuma günü gerçekleşen ziyarette, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Hasan Polatkan Havalimanı Sorumlu Müdürü Prof. Dr. Sayın Öznur USANMAZ, Terminal Kalite Yöneticisi Sayın Gülendam Benan ALTUNTAŞ, TGS Ankara İstasyon Nöbetçi Müdürü Sayın Koray KARTAL, TGS Kalite ve Yönetim Sistemleri Şefi Sayın Murat EKŞİ de hazır bulundu.

Ziyarette, TGS Yer Hizmetleri ile Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi, öğrencilerin saha eğitimleri ve staj konuları istişare edildi.

Rektör ÖZCAN, Mustafa USTA ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.