Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü’nde Singer & Pfaff Çanta Tasarım Çalıştayı Düzenlendi

Üniversitemiz Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü’nde, Singer iş birliği ile 22 Mart 2022 tarihinde “Singer & Pfaff Çanta Tasarım Çalıştayı” düzenlendi. Singer’in ev tipi makinelerinin Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerine tanıtıldığı çalıştayda, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Öğretim Elemanları ve Singer & Pfaff’ın eğitmenleri gözetiminde öğrenciler kendi tasarladıkları çantaları hayata geçirdiler. Öğrenciler tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan etkinlik sonunda öğrencilere sürpriz hediyeler verildi.