TEİ Genel Müdürü Prof. Dr. M. Faruk Akşit, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

TEİ Genel Müdürü Prof. Dr. Sayın M. Faruk Akşit, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Sayın Adnan Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 12 Ekim 2022 Çarşamba günü Rektörlük Ofisi’nde gerçekleşen ziyarette, TEİ Genel Müdürü Prof. Dr. M. Faruk Akşit hayırlı olsun dileklerini ileterek Rektör Prof. Dr. Özcan’a yeni görevinde başarılar dilediler. Rektör Prof. Dr. Özcan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkürlerini iletti.