ESTÜ'den Haberler

ŞİŞECAM-ESTÜ Akademiden Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine Özel Program

ŞİŞECAM-ESTÜ Akademiden Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine Özel Program

Kariyer Gelişimi ve Öğrenci Destek Birimi, lisans ve lisansüstü düzeyindeki katılımcılara hitap eden Akademi Programlarının hedef kitlesine, ön lisans öğrencilerini de dahil ediyor. Bu kapsamda hedef kitlesini meslek yüksekokulu öğrencilerinin oluşturacağı ŞİŞECAM—ESTÜ Akademi 2022-23 Bahar Dönemi Programının hazırlıklarının tamamlanabilmesi için 01 şubat Çarşamba günü ESTÜ Porsuk Yerleşkesinde bir hazırlık toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Porsuk Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sayın Süleyman KAYTAKOĞLU, Kariyer Gelişimi ve Öğrenci Destek Birimi Müdürü Doç. Dr. Sayın Emre ÇİMEN, Kariyer Gelişimi ve Öğrenci Destek Birimi Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Sayın Nazan GÜL, Kariyer Gelişimi ve Öğrenci Destek Birimi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör.  Sayın İlayda KARAKÖSE, ŞİŞECAM İK Süreç Hizmetleri Bölge Yöneticisi Sayın Ayşenur GÜNGÖR, Porsuk ve Ulaştırma Meslek Yüksekokulu idarecileri ile öğretim elemanları katıldı.

Staj ve İş İmkânı Doğuyor

Toplantıda konuşan Kariyer Gelişimi ve Öğrenci Destek Birimi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nazan GÜL, ESTÜ Akademi Programlarının tanıtımı ve meslek yüksekokulları özelinde hazırlanacak akademi programlarının öneminin anlatıldığı bir sunum gerçekleştirdi. 

ŞİŞECAM İK Süreç Hizmetleri Bölge Yöneticisi GÜNGÖR ise akademi programına dair olumlu görüşlerini dile getirerek, ŞİŞECAM olarak program kapsamında meslek yüksekokulu öğrencilerine sunmayı planladıkları olanaklar hakkında bilgi verdi.  

ŞİŞECAM-ESTÜ Akademi Programı kapsamında 2022-23 Bahar Döneminde biri meslek yüksekokulu öğrencilerine diğeri ise lisans ve lisansüstü öğrencilerine yönelik olan iki ayrı programın yürütülmesi planlanıyor. Öğrencilere staj yapma ve iş imkânı sağlamayı amaçlayan akademi programlarından yararlanmak isteyen öğrenciler, duyuru ve başvuru koşullarını ESTÜ web sayfaları ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirler.