Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin ÇAM'dan Rektör Prof. Dr. Adnan ÖZCAN’a Ziyaret

Sarıcakaya Belediye Başkanı Sayın Hüseyin ÇAM, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük Ofisinde 7 Aralık Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Yunus ÖZDEMİR ve Prof. Dr. Sayın Onur KAYA da hazır bulundu. Belediye Başkanı ÇAM, Rektör Prof. Dr. ÖZCAN’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarı dileklerini iletti. Rektör Prof. Dr. ÖZCAN ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin ÇAM’a  teşekkür etti.