ESTÜ'den Haberler

Rektör Prof. Dr. ÖZCAN Porsuk ve Ulaştırma Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarıyla Bir Araya Geldi

Rektör Prof. Dr. ÖZCAN Porsuk ve Ulaştırma Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarıyla Bir Araya Geldi

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, Porsuk ve Ulaştırma Meslek Yüksekokulları öğretim elemanlarıyla 21 Kasım Pazartesi günü Porsuk Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Onur KAYA, Prof. Dr. Sayın Yunus ÖZDEMİR, Porsuk Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sayın Süleyman KAYTAKOĞLU, Ulaştırma Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sayın Ömer Mete KOÇKAR ile Porsuk ve Ulaştırma Meslek Yüksekokulları öğretim elemanları katıldı.

Bilgilendirme toplantısında Rektör Prof. Dr. ÖZCAN, göreve geldiği 15 Eylül’den bu yana geçen 2 aylık görev süresindeki icraatlarını değerlendirdi. Porsuk ve Ulaştırma Meslek Yüksekokullarının önemine değinen ÖZCAN, 2022-2023 eğitim-öğretim yılına ilişkin düzenlemeleri öğretim elemanları ile paylaştı.

Rektör Prof. Dr. Adnan ÖZCAN, öğrencilerden gelen taleplerin çok kıymetli olduğunun altını çizerek, bu bağlamda öğrencilere İki Eylül Kampüsünde akşam yemeği hizmeti verilmeye başlandığını belirtti.

Otomasyon Hizmetlerinin Entegrasyon Süreci Sona Yaklaştı

Yeni otomasyon sisteminin Kasım ayı itibariyle aktive edildiğini ifade eden Prof. Dr. ÖZCAN, entegrasyon sürecinde sona gelindiğini ve bundan sonraki süreçte yeni otomasyon sistemiyle hizmet verileceğini söyledi. Ders materyallerinin takibi ve dinamik bir şekilde değerlendirmesi noktasında öğretim elemanları ve öğrencilere büyük kolaylık sağlayan Mergen sisteminden, tahmini bahar döneminde Eskişehir Teknik Üniversitesine özgü bir yazılıma da geçileceğinin müjdesini veren Prof. Dr. ÖZCAN, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğinin altını çizdi.

Anadolu Üniversitesine Teşekkür

Rektör Prof. Dr. ÖZCAN, ayrılma sürecinde; otomasyon, bilgi işlem, Mergen sistemi ve yemek hizmetleri gibi çok sayıda konuda ESTÜ’nün, Anadolu Üniversitesinin altyapısını kullandığını hatırlatan ÖZCAN, ayrılma sürecinde Eskişehir Teknik Üniversitesine verdiği desteklerden dolayı Anadolu Üniversitesine teşekkür etti.

Toplantı, Porsuk ve Ulaştırma Meslek Yüksekokulları öğretim elemanlarının sorularının, Rektör Prof. Dr. Adnan ÖZCAN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Onur KAYA ve Prof. Dr. Yunus ÖZDEMİR tarafından cevaplandırılması ile sona erdi.