Rektör Prof. Dr. Adnan ÖZCAN, TEKNOFEST İzmir'i ve Standımızı Ziyaret Etti!

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ), TEKNOFEST'in coşkusunu, İstanbul ve Ankara'dan sonra son durağını İzmir'e taşıdı. Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen bu büyük festival, 27 Eylül - 1 Ekim 2023 tarihleri arasında İzmir'de heyecanla yaşanmaya devam ediyor.

Rektör Prof. Dr. Adnan ÖZCAN, 29 Eylül 2023 tarihinde TEKNOFEST etkinlik alanını ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ve TEKNOFEST'in saygın paydaşlarının katılımıyla gerçekleştirilen paydaşlar buluşmasına katılan Prof. Dr. ÖZCAN, etkinliğin ulusal ve uluslararası boyutta önemini bir kez daha vurguladı.

Rektör Prof. Dr. Adnan ÖZCAN, paydaşlar buluşmasının ardından Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) standını ziyaret etti. ESTÜ standında, TEKNOFEST 2023 kapsamında gerçekleştirilen Uluslararası Efficiency Challenge - Hidromobil kategorisinde büyük bir başarıya imza atan takımın elde ettiği "Performans ikinciliği" unvanı büyük bir gurur kaynağıydı. Ayrıca yarışmada kazandıkları "Kurul Özel Ödülü" ile ödüllendirilen araçlar ve bu başarıların arkasındaki genç yeteneklerin hikayesi de ziyaretçilerin çok büyük ilgisini çekti.

Rektör Prof. Dr. Adnan ÖZCAN'ın TEKNOFEST İzmir'e yaptığı bu önemli ziyaret, Eskişehir Teknik Üniversitesinin teknoloji alanındaki üstün yeteneklerini ve bu alandaki ulusal başarılarını bir kez daha gözler önüne serdi. ESTÜ, geleceğin teknoloji liderlerine ve yenilikçi projelere verdiği destekle dikkat çekiyor. TEKNOFEST İzmir, teknoloji meraklıları ve inovasyon tutkunları için büyük bir ilham kaynağı olmaya devam ediyor.