ESTÜ'den Haberler

Rektör Prof. Dr. Adnan ÖZCAN Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanları ile Buluştu

Rektör Prof. Dr. Adnan ÖZCAN Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanları ile Buluştu

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanlarıyla 25 Kasım Cuma günü gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Toplantıya; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Onur KAYA, Prof. Dr. Sayın Yunus ÖZDEMİR, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Kerem Yıldırım ŞİMŞEK ile öğretim elemanları katıldı.

Toplantıda 2022-2023 eğitim-öğretim yılına ilişkin düzenlemeleri Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları ile paylaşan Rektör Prof. Dr. ÖZCAN, 2 aylık görev süresindeki icraatlarını da değerlendirdi. Prof. Dr. ÖZCAN, Eskişehir Teknik Üniversitesinin iyi bir noktada olduğunu belirterek, daha iyi hedeflere doğru birlikte yol alacaklarını da sözlerine ekledi.

Yeni Otomasyon Sistemine Geçiş Yapıldı

Yeni otomasyon sisteminin Kasım ayı itibarıyla aktive edildiğini ifade eden Prof. Dr. ÖZCAN, entegrasyon sürecinde sona gelindiğini ve bundan sonraki süreçte yeni otomasyon sistemiyle hizmet verileceğini söyledi.

Kalite Yolculuğumuz Devam Ediyor

Üniversitemizin kalite süreçlerinde sağladığı ilerlemenin devam edeceğine değinen Rektör Prof. Dr. ÖZCAN, bu bağlamda; KİDR, Stratejik Planın Takibi, Hedefleri ve Performans Göstergelerini sağlama durumu, 2022 Yıllık İdari Faaliyet Raporunun hazırlanması konularında ve ayrıca programların akreditasyonunu teşvik edici çalışmaların devam ettiğine değindi.

Toplantı, Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanlarının sorularının, Rektör Prof. Dr. Adnan ÖZCAN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Onur KAYA ve Prof. Dr. Yunus ÖZDEMİR tarafından cevaplandırılması ile sona erdi.