Rektör Prof. Dr. Adnan ÖZCAN, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet TEKİN'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Sayın Ahmet TEKİN’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KSBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Fatih ÖZCURA ile Eskişehir Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Sayın Cengiz KAÇAL’ın da hazır bulunduğu ziyarette ESTÜ Rektörü Prof. Dr. ÖZCAN, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. TEKİN’e yeni görevinde başarılar dilerken, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. TEKİN nazik ziyaretleri için ESTÜ Rektörü Prof. Dr. ÖZCAN’a ve Genel Sekreter KAÇAL’a teşekkür etti.