Rektör Prof. Dr. Adnan ÖZCAN, ESTÜ Daire Başkanları İle İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, ESTÜ idari birimlerinin daire başkanları ile istişare toplantısında bir araya geldi. 12 Ocak 2024 Cuma günü Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yarımcıları Prof. Dr. Sayın Yunus ÖZDEMİR, Prof. Dr. Sayın Onur KAYA, Genel Sekreter Sayın Cengiz KAÇAL, Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Mustafa BUĞUR, Öğrenci İşleri Dairesi Başkanı Sayın Elife GÜLER, Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanı Sayın Aylin TEKİN, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Sayın Elvin KUPA DOĞAN, Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanı Sayın İbrahim Halil UMUR, Personel Dairesi Başkanı Sayın Durmuş GÖKNAR, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Sayın Ömer Mete BABACAN, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Sayın Ertuğrul BAKİ, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Sayın İbrahim Erdinç ERGÜN katıldı.

Toplantıda Rektör Prof. Dr. ÖZCAN, ESTÜ Daire Başkanları ile yürütülen çalışmalar üzerine istişarede bulunarak, çalışmaları için kendilerine teşekkürlerini iletti.