Rektör Prof. Dr. Adnan Özcan, 2023-2024 Akademik Yılında ESTÜ’yü 1’incilikle Bitiren Mezunumuzu Makamında Kabul Etti

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan, 2023-2024 Akademik Yılında Üniversitemizden 1’incilikle mezun olan Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Uçak Gövde ve Motor Bakımı Bölümü mezunu Sadık Emre Yayalık’ı makamında kabul etti.

17 Ekim 2024 Perşembe günü Rektörlük Ofisinde gerçekleşen görüşmede, Rektör Prof. Dr. Adnan Özcan tarafından Sadık Emre Yayalık’a uçak plaketi takdim edildi. Sadık Emre Yayalık, nazik kabullerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Özcan’a teşekkür ederken, Rektör Prof. Dr. Özcan ise Eskişehir Teknik Üniversitesinde geçirdiği lisans eğitimi döneminde göstermiş olduğu üstün başarılarından dolayı Yayalık’ı tebrik ederek, profesyonel yaşamında başarılar diledi.