Radyo ESTÜ Programcılarına “Radyo Programcılığı Eğitimi Katılım Belgeleri” Törenle Verildi

Üniversitemiz radyosu Radyo ESTÜ’de diksiyon, radyo programı hazırlama, seslendirme, kayıt ve kurgu eğitimini tamamlayarak radyoda yayın yapan öğrencilere katılım belgeleri 7 Haziran 2024 Cuma günü Rektörlük Toplantı Salonunda düzenlenen törenle verildi. Üniversitemizin farklı bölümlerinde eğitim gören ve katılım belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN tarafından takdim edildi.

Düzenlenen törende Prof. Dr. ÖZCAN; Radyo ESTÜ programcılarından Sayın Ahmet Fatih DURAR, Sayın Başak YİĞİT, Sayın Burak ÜNAL, Sayın Emine Ceylan KAYA, Sayın Eslem TÜRK, Sayın Ezgi ÖZMERİÇ, Sayın Mustafa Yasin BALİ, Sayın Nilay KISACIK, Sayın Nurdan DAL, Sayın Oğuz BIÇAKCI, Sayın Şerife TILI ve Sayın Volkan ÇILDIR’ı Radyo ESTÜ’deki çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Radyo ESTÜ Yayın Yönetmeni Öğr. Gör. Dr. Sayın Fatma Nur DEMİR ALADA tarafından verilen Radyo Programcılığı Eğitimi sonrasında öğrenciler bilim, kültür & sanat, müzik, sinema, edebiyat, söyleşi ve haber programları hazırlayıp sundu.

Üniversitemizin radyosu  radyoestu.eskisehir.edu.tr adresinden ve Radyo ESTÜ Spotify hesabından dinlenebilir.