ESTÜ'den Haberler

Prof. Dr. Bekir KARASU Son Yolculuğuna Uğurlandı

Prof. Dr. Bekir KARASU Son Yolculuğuna Uğurlandı

ESTÜ Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın Bekir KARASU, gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Eskişehir'de elim bir olay sonucu hayatını kaybeden Prof. Dr. Bekir KARASU için 2 Temmuz 2024 Salı günü Mühendislik Fakültesi önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene, ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Yunus ÖZDEMİR, Prof. Dr. Sayın Onur KAYA, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hanife APAYDIN ÖZKAN’ın yanı sıra akademisyenler ve yakınları katıldı. 

Rektör ÖZCAN: Üniversitemizin Başı Sağ Olsun

Cenaze töreninde duygularını dile getiren Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, Prof. Dr. Bekir KARASU’nun çok değerli bir bilim insanı olduğunu belirterek, “Bekir Hocamız hepimizin yakından tanıdığı, buraya geldiğinden bu yana beraber çalıştığımız çok değerli bir hocamız idi. Bekir Hocamız, Malzeme Mühendisliği alanında çok değerli çalışmalar yürüttü. Kendisi kimseyi kırmayan, son derece mütevazı ve çok iyi bir insan idi. Allahtan rahmet diliyorum. Üniversitemizin başı sağ olsun” dedi.

Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN’ın yanı sıra Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Sayın Aydın DOĞAN, Prof. Dr. Bekir KARASU’nun çalışma arkadaşları ve ailesi söz alarak KARASU’nun zamansız vefatından duydukları derin üzüntüyü göz yaşları içinde ifade ettiler. Prof. Dr. Bekir KARASU, Mühendislik Fakültesi önündeki töreninin ardından Çamlıca Fatih Camisinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta son yolculuğuna uğurlandı.