Özel Eskişehir OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi ve ESTÜ Rovstech Proje Takımı’na Ziyaret

Özel Eskişehir OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi, Üniversitemiz RovsTech İnsansız Su Altı Aracı Proje Takımı ile 16  Şubat 2022 tarihinde Mühendislik Fakültesi ev sahipliğinde bir araya geldi. Toplantıya Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Kaya,  Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Elif Begüm Elçioğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Emre Çimen, Özel Eskişehir OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Bülent Seğmen, okulun Proje Koordinatörü Sena Nur Can; RovsTech Takımı Akademik Danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Boğaç Poyraz, Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Ersin Erol, RovsTech Takım Kaptanı Ecem Şenev ve RovsTech Elektrik Elektronik Birim Şefi Doğan Serin katıldı.

Eskişehir’in iki güzide teknik okulu olan Eskişehir Teknik Üniversitesi ile Özel Eskişehir OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ortak paydalarda bir araya getiren bu toplantıda TÜBİTAK, TEKNOFEST gibi her iki kurum arasında yapılabilecek öğrenci merkezli ikili iş birlikleri konuşuldu.  Toplantının ardından ESTÜ İHA, HİDROANA, SOLAR TEAM ve ANATOLIA AERO DESIGN atölyeleri  de ziyaret edildi.