Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâmil Çolak, ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Kâmil Çolak ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Ramazan Erdağ, Prof. Dr. Sayın Kürşat Bora Çarman ve Prof. Dr. Sayın Hakan Demiral’dan oluşan Heyet, ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Sayın Adnan Özcan’ı ziyaret etti.

20 Eylül 2022 Salı günü Rektörlük Ofisi’nde gerçekleşen ziyarette ESTÜ Genel Sekreteri Sayın Cengiz Kaçal da hazır bulundu. Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Kâmil Çolak ve beraberindeki Heyet, hayırlı olsun dileklerini ileterek, Rektör Prof. Dr. Sayın Özcan’a yeni görevinde başarılar diledi.