Mühendislik Fakültesi Öğrencilerinden TEKNOFEST 2022 Tarım Teknolojileri Yarışması Başarısı

TEKNOFEST 2022 Tarım Teknolojileri Yarışması Üniversite ve üzeri seviyesinde yarışan Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz Necip Şükrü Aşık ve Utku Narin'in yer aldığı, danışmanlığını Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Burcu Yılmazel'in yaptığı "WiseCrop" takımımız, "WiseCrop: Yapay Zekâ Destekli Çiftçi Asistanı" projesiyle, proje detay raporlarına göre başarılı bulunarak TEKNOFEST 2022 Tarım Teknolojileri Yarışması finalistleri arasında yerini aldı. Final Yarışması Değerlendirmeleri 29-31 Temmuz 2022 tarihleri arasında TEKNOFEST 2022 kapsamında Ordu'da yapılacak final yarışmasında takımımıza başarılar diliyoruz.