ESTÜ'den Haberler

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Sergisi 100’üncü Yıl Vurgusu İle Açıldı

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Sergisi 100’üncü Yıl Vurgusu İle Açıldı

Eskişehir Teknik Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2022 – 2023 akademik yılı öğrenci çalışmalarının yer aldığı “100. Yıl Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Sergisi” 26 Ekim 2023 Çarşamba günü Yabancı Diller Yüksekokulu Fuaye Alanında açıldı.

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü, İç Mimarlık Bölümü, Mimarlık Bölümü ile Tekstil ve Moda Tasarım Bölümü öğrencilerinin eserlerinden oluşan serginin açılış konuşmasında, Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, öğrencilerin her biri birbirinden değerli olan eserlerinin 100’üncü yıl vurgusu ile sergileniyor olmasından memnuniyet duyduklarını dile getirerek, sergide katkısı olan herkese teşekkür etti. “100. Yıl Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Sergisinde Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN ile Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sayın Duygu İrem CAN’ın açılış konuşmalarının ardından Rektör Prof. Dr. ÖZCAN, fakülte üyeleri ve katılımcılar tarafından eserler incelendi.

Yoğun katılımla açılışı gerçekleştirilen 100. Yıl Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Sergisi, Yabancı Diller Yüksekokulu Fuaye alanında sanat ve tasarım alanı ile ilgilenen ziyaretçilere açık olacak.