Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesinden Rektör Prof. Dr. Adnan ÖZCAN’a Ziyaret

Genç MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Sayın Burak ATICI ve Sayın Ali YILDIZ, Sayın İsmail KAYA, Sayın Serhat Ceren KARA, Sayın Feyza Nur KARAKELLE, Sayın Burhan KAYA ve Sayın İbrahim KAYA’dan oluşan beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN’ı makamında ziyaret ettiler.

11 Eylül 2023 Pazartesi günü Rektörlük Ofisinde gerçekleşen ziyarette ESTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Onur KAYA ve Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Sayın Hikmet KARAKOÇ da hazır bulundu.

Genç MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Sayın Burak ATICI ve beraberindeki Heyet Üyeleri, ESTÜ ile yapılabilecek işbirlikleri konusunda Rektör Prof. Dr. ÖZCAN ile fikir alışverişinde bulundu. Rektör Prof. Dr. ÖZCAN da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Sayın Burak ATICI ve beraberindeki Heyet Üyelerine teşekkürlerini iletti.