ESTÜ’den Uluslararası İş Birliği Anlaşması

ESTÜ ile Kırgızistan’ın en önemli eğitim kurumlarından biri olan Kırgız Devlet Beden Kültürü ve Spor Akademisi (KSAPhCS) arasında iş birliği protokolü imzalandı. KSAPhCS Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Khalımakhon Kadirova ve beraberindeki heyet, 7 Kasım Pazartesi günü ESTÜ’yü ziyaret etti. ESTÜ Spor Bilimleri Fakültesini gezen Kırgız heyeti, burada ESTÜ Spor Bilimleri altyapısı ve laboratuvarları hakkında bilgi aldı. Spor Bilimleri Fakültesi’ndeki gezinin ardından ESTÜ Rektörlük makamında iki üniversite arasındaki değişim programları ve spor bilimleri alanında iş birliği protokolü imzalandı.

ESTÜ adına Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan Özcan, KSAPhCS adına ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Khalımakhon Kadirova’nın imza koyduğu törende, ESTÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Yunus Özdemir, Prof. Dr. Sayın Onur Kaya, ESTÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Kerem Yıldırım Şimşek, ESTÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sayın Murat Tanışlı, ESTÜ Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sayın Hayri Ertan, KSAPhCS Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın Nurmıra Abdybekova da hazır bulundu.