ESTÜ'den Haberler

ESTÜ'de Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri Kapsamında Tasarım “LESS OR MORE” Başlıklı Konferansta Tartışıldı

ESTÜ'de Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri Kapsamında Tasarım “LESS OR MORE” Başlıklı Konferansta Tartışıldı

ESTÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile GAD Mimarlık tarafından “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri” kapsamında düzenlenen ve tasarım olgusunun işlendiği “LESS OR MORE” başlıklı konferans, 27 Ekim 2023 Cuma günü gerçekleştirildi.

ESTÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen ve Sayın Gökhan AVCIOĞLU’nun konuşmacı olarak yer aldığı konferansa, Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sayın Aslı ÖZÇEVİK BİLEN, akademisyenler, öğrenciler ve mezunlar katıldı.

İnteraktif bir şekilde gerçekleşen konferansta AVCIOĞLU, tasarım olgusunu “öğrenme, düşünme, paylaşma, öngörme ve uygulama” kavramları üzerinden ele aldı. Konferans kapsamında öğrencilere GAD Mimarlık yayınlarından dergiler ve AVCIOĞLU’nun “Less or More” kitabı hediye edildi. Konferans sonunda Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aslı ÖZÇEVİK BİLEN, katılımlarından dolayı AVCIOĞLU’na teşekkür ederek hediye takdim etti.

Konferans, AVCIOĞLU’nun öğrenciler ile fakülte kütüphanesine hediye ettiği kitapları imzalaması ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.