ESTÜ’de Bahar Şenliği Coşkusu Devam Ediyor

Baharın gelişini kutlamak ve dönem sonu sınavları öncesinde öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmak için 2 Mayıs Perşembe günü başlayan ESTÜ Bahar Şenliği, tüm coşkusuyla devam ediyor.

ESTÜ 2 Eylül Kampüsünde gerçekleştirilen etkinliklerin ikinci günü ESTÜ Dans Kulübünün dans gösterisi ile başladı. 15 dakikalık dans gösterisi sırasında tempo tutup, gösteri alanı dışından danslara eşlik eden öğrenciler, gün boyu gerçekleştirilen Run Mat, Oryantirik, Halat çekme ve Çuval yarışmalarında doyasıya eğlenceli dakikalar geçirdi.  Etkinlikler kapsamında gün boyu düzenlenen Voleybol ve Badminton spor etkinlikleri ile dönem sonu sınavları öncesi moral depolayan öğrenciler, Pixel, Asistolia ve Sek Grubu’nun gün boyu süren sahne performanslarıyla da doyasıya eğlendiler. Şenliğin ikinci günü akşamında sahne alan Nez ve Ragga Oktay ile coşkunun zirveye çıktığı ESTÜ Bahar Şenliğinde Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN Nez ve Ragga Oktay’a teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Şenlikler, 4 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek Uçurtma Şenliği ile sona erecek.