ESTÜ Standı "Türkiye Innovation Week" Etkinliğinde Yoğun İlgi Gördü

Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl 11.’si düzenlenen "Türkiye Innovation Week" etkinliğine katılan Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Endüstriyel Tasarım Bölümü yoğun ilgi gördü.

Etkinlik, inovasyon ekosistemini geliştirmek, büyütmek ve inovasyonun sürdürülebilirliğini güvence altına almak amacıyla 10-12 Ekim tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezinde düzenlendi.  ESTÜ Endüstriyel Tasarım Bölümü standında, Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencileri Zeynep Sultan Dağcı ve Semiha Eylül Güven’in Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında Adel ve Karaca firmaları desteği ile ürettiği projeleri sergilendi. Zeynep Sultan Dağcı ve Semiha Eylül Güven’in geleceğe yön veren tasarımları, etkinlikteki en çok beğeni gören çalışmalar arasında yer aldı.