ESTÜ Mezuniyet’23 Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Eskişehir Teknik Üniversitesi 2023 yılı mezuniyet töreni değerlendirme toplantısı 16 Haziran Cuma günü Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN başkanlığında yapıldı.

Rektörlük Ofisi Toplantı Odasında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında, Rektör Yardımcıları Pof. Dr. Sayın Onur KAYA, Prof. Dr. Sayın Yunus ÖZDEMİR, Genel Sekreter Sayın Cengiz KAÇAL, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sayın Veli Onur ÇELİK, Kariyer Gelişimi ve Öğrenci Destek Birimi Müdürü Doç. Dr. Sayın Emre ÇİMEN, Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr Gör. Sayın Füsun ADAR ve Öğr. Gör. Sayın Erdal KÜÇÜKKAYA hazır bulundu.  11 Haziran Pazar günü Eskişehir Teknik Üniversitesi Stadyumunda gerçekleştirilen ve Cumhuriyetin 100. Yıl mezunlarının görkemli bir şekilde uğurlandığı mezuniyet törenine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, 2023- 2024 eğitim öğretim yılı kurumsal iletişim eylem planlarına ilişkin görüş ve öneriler paylaşıldı.