ESTÜ Kadın ve Erkek Basketbol Takımları TUSF Basketbol Bölgesel Liginde Şampiyon Oldu

Eskişehir Teknik Üniversitesi Kadın ve Erkek Basketbol Takımları, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TUSF) tarafından düzenlenen Basketbol Bölgesel Lig Müsabakalarını şampiyon olarak tamamladı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen turnuvaya kadınlarda ESTÜ, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Pamukkale Üniversitesi, erkeklerde ESTÜ, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi ve Pamukkale Üniversitesi basketbol takımları katıldı.

ESTÜ Kadın ve Erkek Basketbol Takımları elde ettikleri bu sonuçlarla Eskişehir’e büyük bir gurur yaşattı.