ESTÜ'den Haberler

ESTÜ İnovasyon Fabrikası & ARİNKOM İşbirliğiyle Girişimcilere Yönelik APS Hızlandırma Programı Tanıtım Etkinliği Yapıldı

ESTÜ İnovasyon Fabrikası & ARİNKOM İşbirliğiyle Girişimcilere Yönelik APS Hızlandırma Programı Tanıtım Etkinliği Yapıldı

KOBİ, Start Up ve Girişimcilerin uluslararası piyasalara açılmasını ve yatırımcılarla buluşmasını hedefleyen, Avrupa Birliği ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından desteklenen APS Projesi Hızlandırma Programı Tanıtım Etkinliği 10 Ağustos Perşembe günü ESTÜ İnovasyon Fabrikası & ARİNKOM işbirliğiyle düzenlendi.

ARİNKOM ev sahipliğinde Anadolu Üniversitesi ANAÇ Ön Kuluçka Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Onur KAYA, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Ali Resül USUL, Eskişehir Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve APS Projesi Operasyon Koordinasyon Birimi Direktörü Prof. Dr. Sayın Hikmet KARAKOÇ, ESTÜ İnovasyon Fabrikası görevlileri, ARİNKOM temsilcileri, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) ve Start Up temsilcileri katıldı.

KOBİ, Start Up ve girişimcileri, mentörluk, danışmanlık, eğitim, cihaz altyapısı ve ağ kurma faaliyetleri ile desteklemeyi amaçlayan etkinlik kapsamında APS Hızlandırma Programına ilişkin katılımcılara bilgi verildi. Etkinlikte ayrıca programın firmalara sağlayacağı hizmetler interaktif sunumlarla katılımcılara aktarılarak, projenin hizmetlerinden faydalanmak isteyen firmalarla görüşmeler yapıldı.

Etkinlik, soru cevap bölümünün ardından sona erdi.