Eskişehir Üniversite Bölüm Tanıtım ve Kariyer Günlerinde ESTÜ Standına Yoğun İlgi

3. Eskişehir Üniversite Bölüm Tanıtım ve Kariyer Günleri etkinliği 06 Aralık Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezinde gerçekleştirildi.

Türkiye genelindeki devlet ve vakıf üniversitelerinin katılım gösterdiği Eskişehir Üniversite Bölüm Tanıtım ve Kariyer Günlerinde ESTÜ standı yoğun ilgi gördü.

Lisans programlarına yönelik bölüm tanıtım sunumlarının yapıldığı etkinlikte, TEKNOFEST 2022’in en prestijli ödülü olan “Savaşan İHA” kategorisinde birincilik elde eden ESTÜ Anatolia Aero Design İHA Takım Kaptanı Sayın Mustafa AZER de bir konuşma yaptı ve öğrencilerin sorularını cevapladı.

Eskişehir ve çevre illerdeki özel ve devlet liselerinde eğitim öğretim gören lise son sınıf öğrencileri ve öğretmenlerinin katılım gösterdiği etkinlik gün boyu devam etti.