Eskişehir Teknik Üniversitesinde Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Eskişehir Atletizm İl Şampiyonası Heyecanı Yaşandı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun düzenlemiş olduğu 2023 faaliyet programında yer alan Eskişehir Atletizm İl Şampiyonası, Eskişehir Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlendi.

İki Eylül Kampüsü Stadyumunda down mental otistik özel sporcuların katılımıyla, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Eskişehir İl Temsilcisi Sayın Canan DAĞAŞAN’ın koordinasyonunda gerçekleşen şampiyonada 100 metre Otizm İl Şampiyonluğunu Sayın Ceyda ZENGİN elde etti.

Şampiyona kazananlarına Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Onur KAYA ve Genel Sekreter Sayın Cengiz KAÇAL tarafından madalyaları takdim edildi.

Katılımcıların kıyasıya mücadele sergilediği şampiyona, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.