Eskişehir Teknik Üniversitesinde Profesörlük Beratı Takdim Töreni Gerçekleştirildi

Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde geçtiğimiz dönemler içerisinde “Profesörlük” kadrosuna atanan Eskişehir Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri için Profesörlük Beratı Takdim Töreni gerçekleştirildi. 26 Aralık 2023 Salı günü Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirilen törene Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Yunus ÖZDEMİR ile Prof. Dr. Sayın Onur KAYA’nın yanı sıra ESTÜ Yönetim Kurulu Üyeleri ve profesörlük kadrosuna atanmaya hak kazanan öğretim üyeleri katıldı.

Profesörlük kadrosuna atanmaya hak kazanan öğretim üyelerini tebrik eden Rektör Prof. Dr. ÖZCAN, 13 öğretim üyesine profesörlük cübbelerini giydirerek berat takdiminde bulundu. ESTÜ öğretim üyelerinin başarılarından memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Özcan, profesörlük kadrosuna atanan öğretim üyelerine akademik yaşamlarında başarılar diledi.

Tören toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Profesörlük kadrosuna atanmaya hak kazanan ESTÜ öğretim üyeleri ve bağlı bulundukları anabilim dalı listesi;

• Prof. Dr. Filiz ALANYALI- Moleküler Biyoloji Anabilim Dalı Başkanlığı
  • Prof. Dr. Figen TAKIL MUTLU - Cebir ve Sayılar Teorisi Anabilim Dalı Başkanlığı
  • Prof. Dr. Cem ÇETEK-Hava Trafik Kontrolü Anabilim Dalı Başkanlığı
  • Prof. Dr. Tolga BAKLACIOĞLU-Uçak Gövde Motor Bakım Anabilim Dalı Başkanlığı