Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde Havacı Kızlar Girişimciliğe Adım Atıyor

Eskişehir Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Sayın Ferhan Kuyucak Şengür yürütücülüğünde TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında “Havacı Kızlar Girişimciliğe Adım Atıyor” isimli projeye 10 Ekim 2022 Pazartesi günü Eskişehir Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde başlandı.

ESTÜ Öğrenme ve Öğretme Gelişimi Birimi'nden Doç. Dr. Sayın Nazire Burçin Hamutoğlu ve Havacılık ve Uzay Bilimleri Havacılık Yönetimi Bölümü Arş. Gör. Sayın Hilal Tuğçe Lapçın’ın araştırmacı olarak görev aldığı projede farklı üniversitelerden değerli eğitmen kadrosu Eskişehir Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız öğrencileriyle bir araya gelecek. Proje eğitim süreci  13 Ekim 2022 Perşembe gününe kadar teorik ve uygulama eğitimleri ile  devam edecek.