ESTÜ'den Haberler

Eskişehir Teknik Üniversitesinde Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Eskişehir Teknik Üniversitesinde Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Eskişehir Teknik Üniversitesi akademik ve idari personeli Kurban Bayramı vesilesiyle geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi. 23 Haziran 2023 Cuma günü Rektörlük Binası karşısındaki havuzlu yeşil alanda gerçekleşen törene Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Onur KAYA, Prof. Dr. Sayın Yunus ÖZDEMİR,  ile Genel Sekreter Sayın Cengiz KAÇAL’ın yanı sıra akademik ve idari personel katıldı.

ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan "Bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, huzura ve refaha vesile olmasını temenni ediyorum"

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özcan,  duygu ve düşüncelerini ifade ettiğini Bayramlaşma Töreninde, "Bayramlar en kıymetli değerlerimiz; paylaşma, dostluk, sevgi ve hoşgörüde bizleri birleştiren, manevi zenginlik kaynaklarımız. Eskişehir Teknik Üniversitesinin tüm mensuplarının Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, huzura ve refaha vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.