Eskişehir Teknik Üniversitesi yemekhanelerinde 2 Ocak 2025 Perşembe günü itibarıyla uygulamaya koyulan “yerinde üretim” uygulamasından duyulan memnuniyetin ölçülmesi amacıyla Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünce 14 Ocak 2025 Salı günü Eskişehir Teknik Üniversitesi resmi Instagram hesabı üzerinden yapılan yemekhane memnuniyet anketi, ESTÜ mensuplarının uygulamadan duydukları memnuniyeti doğrulayan sonuçlarıyla yüzleri güldürdü. 2033 kişinin katıldığı yemekhane memnuniyeti anketi sonuçlarına göre genel memnuniyet oranı %83 düzeyinde ölçüldü.
Yemekhane personelinden memnuniyet üst düzeyde
Anket sonuçlarından memnuniyet duyduğunu belirten Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan, konuyla ilgili görüşlerini şu şekilde aktardı:
“14 Ocak 2025 tarihinde, Üniversitemiz resmi Instagram hesabında yayımlanan ve 2033 kişinin katıldığı yemekhane memnuniyet anketine katılımları için üniversitemizin tüm mensuplarına teşekkür ederim. Anket sonuçlarına göre, genel memnuniyet oranının %83 olması, yemekhanemizdeki hizmetin genel olarak yüksek düzeyde beğenildiğini göstermektedir.
Yine anketten elde edilen verilere göre, yemekhane personelimizin güler yüzlülüğü %96 gibi oldukça yüksek bir memnuniyet oranı ile değerlendirilmiş olup, bu sonuç bizleri oldukça mutlu etmiştir. Bununla birlikte, en düşük memnuniyet oranı %61 ile yemek çeşitliliği konusunda belirlenmiştir. Bu da yemek çeşitliliğini arttırma konusunda iyileştirmeler yapmamız gerektiğinin önemli bir göstergesidir.
Bu zorlu süreçte emeği geçen tüm yemekhane personelimize ve katılım gösteren herkese tekrar teşekkürlerimi sunarım.”