Eskişehir Teknik Üniversitesi Heyeti Türkiye Cumhuriyeti Rotterdam Başkonsolosluğunu Ziyaret Etti

Erasmus Üniversitesinde düzenlenmekte olan The European University Foundation (EUF) 20. Yıl Konferansına katılmak üzere Rotterdam’da bulunan Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN ve Uluslararası İlişkiler Birimi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sayın Gülsüm KARAMAN Türkiye Cumhuriyeti Rotterdam Başkonsolosu Sayın Sevgi KISACIK’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Cumhuriyeti Rotterdam Başkonsolosluğunda 30 Kasım 2023 Perşembe günü gerçekleşen ziyarette, Sayın Sevgi KISACIK ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN da misafirperverlikleri için Sayın Sevgi KISACIK’a teşekkürlerini iletti.