Eskişehir Teknik Üniversitesi, Eskişehir 2. Ar-Ge, Sanayi ve Teknoloji Fuarı’nda Yerini Aldı

Bu yıl 2’ncisi düzenlenen Eskişehir Ar-Ge, Sanayi ve Teknoloji Fuarı, 18 Ekim 2022 Salı günü düzenlenen törenle başladı. Açılış törenine Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Adnan Özcan’ın da katıldığı fuarda Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrenci proje takımları; Anatolia Aero Design, Hidroana, Solar Team, Arcturus Rocket Team ve ESTÜ İHA, tanıtım stantları kurarak yerini aldı.

ASELSAN, TEI, TUSAŞ, Roketsan ve HAVELSAN'ın yanı sıra 14 farklı ülkeden 157 katılımcıya ev sahipliği yapan fuar, 21 Ekim 2022 tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak.