Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı’dan Rektör Prof. Dr. Adnan Özcan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Sayın Nabi Avcı, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Sayın Adnan Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

20 Eylül 2020 Salı günü Rektörlük Ofisi’nde gerçekleşen ziyarette Prof. Dr. Sayın Nabi Avcı, Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan Özcan’a “Enformatik Cehalet” kitabını imzalayarak hediye etti. Eskişehir Teknik Üniversitesi Şeref Defteri’ni de imzalayan Prof. Dr. Avcı, Rektör Prof. Dr. Özcan’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarı dileklerini iletti.

Ziyaret, fotoğraf çekiminin ardından Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan Özcan’ın, Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Sayın Nabi Avcı’yı uğurlamasıyla sona erdi.