Erasmus+ KA171 Başvuru Sonuçları Açıklandı

2022 dönemi Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği-Programla ilişkili olmayan üçüncü ülkeler ile Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlandı.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Erasmus+ KA171 kapsamında Kanada, Avustralya, Brezilya, Güney Afrika, Çin, Kamboçya, Japonya, Arnavutluk, Bosna Hersek, Azerbaycan, Moldova Cumhuriyeti, Ukrayna, Lübnan, Rusya Federasyonu ve Ruanda ile 2022-2024 yılları arasında işbirliği gerçekleştirmek üzere 134,030 EURO bütçe aldı.

Uluslararası işbirliği yelpazesini ve çeşitliliğini genişletme hedefinde başarılı adımlar ile ilerleyen Üniversitemiz, bu hibe oranı ile 86 Üniversite arasında 20. sırada ve 65 devlet üniversitesi arasında ise 16. sırada yer aldı.