Çevre Mühendisliği Bölümü Kariyer Seminerleri Başladı

Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen “Çevre Mühendisliği Bölümü Kariyer Seminerleri”nin ilki, 17 Ekim 2024 Perşembe günü Mühendislik Fakültesi Seminer Salonunda gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Onur Kaya’nın katılımıyla gerçekleşen etkinlik kapsamında Çevre Mühendisliği Bölümü mezunlarından Merkezi İhale ve Finans Birimi (CFCU) Başkanı Barbaros Murat Köse tarafından “AB Fonları ve Proje/Burs İmkânları” başlıklı bir seminer verildi. Seminerde, öğrencilerle bilgi ve deneyimlerini paylaşan Köse, AB fonları ile özellikle son sınıf öğrencilerinin ve mezunların yararlanabileceği Jean Monnet Burs Programı ile ilgili detaylı açıklamalar yaptı.

Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlik kapsamında, öğrencilerin kariyer planlama süreçleri, özellikle uluslararası iş birlikleri ve yurtdışı imkânlarıyla ilgili farkındalık oluşturuldu.