Avrupa Elektrik Mühendisliği Öğrencileri Kulübü (EESTEC)’den Design Sprint Eğitimi

Üniversitemiz Avrupa Elektrik Mühendisliği Öğrencileri Kulübü (EESTEC) tarafından uluslararası katılımla Design Sprint eğitimi düzenlendi. Üniversitemiz Fen Fakültesi’nde düzenlenen etkinlik kapsamında Yunanistan, Sırbistan, İspanya, İtalya, Rusya, Makedonya, Polonya ve Karadağ’dan öğrenciler yer aldı. Fen Fakültesi’nde tamamlanan eğitimler sonunda ortaya çıkan çalışma sunumları ise Mühendislik Fakültesi Seminer Salonu’nda yapıldı. Eğitimlerini başarılı bir biçimde tamamlayan katılımcı öğrenciler, Üniversitemiz Üst Yönetimi’ne, Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü’ne, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’na teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini dile getirdiler.