ESTÜ'den Haberler

ARİNKOM TTO ÜSİMP Ulusal Patent Fuarı ve Üniversite-Sanayi İş Birliği Ulusal Kongresinde Eskişehir Teknik Üniversitesi Patentlerini Tanıttı

ARİNKOM TTO ÜSİMP Ulusal Patent Fuarı ve Üniversite-Sanayi İş Birliği Ulusal Kongresinde Eskişehir Teknik Üniversitesi Patentlerini Tanıttı

ODTÜ Kongre ve Kültür Merkezinde 22-23 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen ÜSİMP Ulusal Patent Fuarı ve Üniversite-Sanayi İş Birliği Ulusal Kongresine ARİNKOM TTO Eskişehir Teknik Üniversitesi patentlerini sergilemek ve tanıtmak üzere katıldı. Patentlerin lisanslanması ve yeni üniversite-sanayi iş birliği projelerinin geliştirilmesi üzerine üniversiteler ve sektör temsilcilerini bir araya getiren fuarda, potansiyel iş birlikleri için görüşmeler gerçekleştirildi.

Etkinliğin son günü gerçekleşen Teşekkür ve Sertifika Töreninde ARİNKOM TTO yönetici yardımcıları Öğr. Gör. Sayın Rabia TAŞ ve Öğr. Gör. Dr. Sayın Orkun BAŞKAN, Girişimcilik ve Öğrenci Programları Koordinatörü Sayın Aynur GÜNEŞ KAHRAMAN ile Fikri Haklar ve Ticarileştirme Koordinatörü Sayın Özlem Sevinç TİGİN’e “Üniversite-Sanayi İş Birliği Buluşmalarına Katkı Veren Uzmanlar” kategorisinde teşekkür sertifikaları, Üniversite - Sektör İşbirliği Koordinatörü Sayın Yeliz ERKOÇ KÖK’e 2021 dönemi RTTP (Registered Technology Transfer Professional) sertifikası takdim edildi.

Üniversite-sanayi işbirliği kuruluşlarının kurulmasına, kurumsallaşmasına, kalitesinin ve performansının ve iyileştirilmesine yardımcı olmak misyonu ile hareket eden bir sivil girişim olan Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformunun – ÜSİMP, Eylül 2022 itibariyle, 116 kurumsal üyesi bulunmaktadır.