Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’dan ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Fuat Erdal ve beraberindeki heyet, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Adnan Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında 23 Eylül Cuma günü gerçekleşen ziyarette, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Süleyman Sözen, Prof. Dr. Sayın Betül Demirci, Prof. Dr. Sayın Fatih Temizel, ESTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Yunus Özdemir ve ESTÜ Genel Sekreteri Sayın Cengiz Kaçal hazır bulundu. Prof. Dr. Sayın Fuat Erdal, Rektör Prof. Dr. Özcan’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi.