ESTÜ Etkinlikleri

Farkında Ol! Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Seminerleri-1

29.11.2022 14:00 Mühendislik Fakültesi Seminer Salonu Seminer

Üniversitemizin Değerli Mensupları,

BM Genel Kurulu kararı ile 1999 yılında kadına yönelik şiddete karşı toplumda farkındalık yaratmak amacıyla 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü olarak ilan edilmiştir.

Bu mücadeleye destek vermek üzere 2022 Ağustos ayında Senatomuz tarafından kabul edilen Eskişehir Teknik Üniversitesi Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Planımızda tüm çalışanlarımıza ve öğrencilerimize konu ile ilgili farkındalık eğitimleri verilmesi planlanmıştır. 29 Kasım 2022 Salı günü saat 14:00'de  Mühendislik Fakültesi Seminer Salonunda  ŞÖNİM - Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi'nden Psikolog Tuğba Sargın ile  Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'nden Polis Memurları Sibel Kök ve Murat Aydoğan tarafından farkındalık eğitimi verilecektir.  Etkinliğe Üniversitemizin tüm mensupları davetlidir.

Bilim ve Teknolojide Kadın Arş. ve Uyg. Birimi & İnsan Kaynakları Gelişimi Destek Birimi & Personel Daire Başkanlığı