ESTÜ Etkinlikleri

Bilişsel Gelişim ve Yaratıcılık Sürecinde Üniversitelerin Etkisi

24.11.2022 11:00 Zoom Meeting Platformu (Çevrimiçi Etkinlik) Etkinlik

Bilindiği üzere, 21. yüzyılda öğrenen ve öğreten rolleri gerek toplumsal gerek teknolojik dönüşümlerle daha zorlayıcı ve karmaşık hale geldi.  “21. Yüzyılda Öğrenen ve Öğreten Olmak Seminer Dizisi” nde bu rolleri yürütürken bize rehberlik edecek ilkeleri, uygulama ve yaklaşımları uzmanlarından dinliyor olacağız.

24 Kasım 2022 Perşembe günü saat 11:00’de Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın Günseli Orhon’un konuk olacağı “Bilişsel Gelişim ve Yaratıcılık Sürecinde Üniversitelerin Etkisi” başlıklı çevrimiçi seminer kapsamında bilişsel gelişim ve yaratıcılığın gelişiminde üniversitelerin etkisi konusu ele alınacak olup, etkinliğe Üniversitemizin tüm mensupları davetlidir.

Zoom Meeting Bağlantısı: https://zoom.us/j/97265317225?pwd=L1VUTko1QVYzbFBvL0ovOUxKWGl4Zz09