ESTÜ Etkinlikleri

Araştırma Stratejisi ve Performansı: InCites & Journal Citation Reports & Essential Science Indicators Eğitimi

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı Koordinasyonunda aboneliği sağlanan "InCites & Journal Citation Reports & Essential Science Indicators" koleksiyonunun kullanımına yönelik bir eğitim webinarı düzenlenmesi planlanmaktadır. 23 Şubat 2023 Perşembe günü 16:00 – 17:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan webinara Üniversitemizin tüm araştırmacıları davetli olup, kayıt linki aşağıda sunulmaktadır.

Kayıt linki:

Webinarın sonunda katılımcılar aşağıdaki bilgilere sahip olacaklardır.

- InCites Benchmarking & Analytics

- Journal Citation Reports

- Essential Science Indicators

InCites Web of Science Core koleksiyon verileri ile hazırlanmış bir araştırma değerlendirme platformudur.

• Araştırma performansınızı kıyaslama

• Araştırma stratejinizi tanımlama

• Bilimde yeni trendleri izlemeyi ve en etkili araştırma projelerini tespit etme

• Dergi etki faktörü- JIF, Quartiles verilerine erişme