Türkiye Sakatlar Derneği’nden Rektör Prof. Dr. Adnan Özcan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Sayın Cafer Eşen, Şube Sekreteri Sayın Nesrin Özkoca,  Mali Sekreter Sayın Ecevit Yılancı, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Adnan Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 27 Ekim 2022 Perşembe günü Rektörlük Ofisi’nde gerçekleşen ziyarette Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı ve Engelli Destek Birimi Müdürü Prof. Dr. Sayın Osman Tutal da hazır bulundu.  Ziyarette Başkan Eşen, Rektör Prof. Dr. Özcan’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarı dileklerini iletti. Prof. Dr. Özcan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkürlerini iletti.