TEKNOFEST 2022’de Üniversitemizi Temsil Edecek Proje Takımlarına Ziyaret

Eskişehir Teknik Üniversitesi Proje Takımları Koordinatörlüğü tarafından TEKNOFEST 2022 öncesi proje takımlarına ziyaret düzenlendi. Proje Takımları Koordinatörü Prof. Dr. Hikmet Karakoç önderliğinde Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Teknofest paydaşlık projesinde görev alan Prof. Dr. Gürkan Öztürk, Koordinatörlük yardımcılarından Dr. Öğr. Üyesi Can Uysal ve koordinatörlük asistanı, yüksek lisans öğrencisi ve Anatolia Aero Design proje takımı lideri Mustafa Azer ile birlikte sırasıyla Anatolia Aero Design, RovsTech, ESTÜ İHA ve Solar Team takımlarına ziyaret düzenlendi.

Ziyarette takımların ihtiyaçları ve yarışma hazırlıkları konuşuldu. Takımlarımız zorlukları aşarak şimdiye kadarki rapor aşamalarından başarıyla geçti ve final öncesinde geçilmesi gereken sadece birer aşama kaldı. Düzenlenen ziyaretle, çalışmalarını gece gündüz sürdüren proje takımlarına motivasyon kazandırmak ve ihtiyaçlarını gidermek amaçlandı.